مرام نامه بنیاد

همه کودکان جهان، فرزندان ما هستند ؛
پس شایسته است آنگونه رشد کنند که شکوه زندگی ما ن باشند.
همه سالمندان، پدرانَ ومادران ما هستند ؛
پس بهتر آنست در شرایط و فضایی باقی عمر را سپری کنند که جبران زحماتشان شود و تا آخرین لحظه، ما فرزندانشان را از رحمت وجودشان سرشار کنند.
نیازما بی نیازیست برای همگان،
و رقابت ما پیشی گرفتن در نیکوکاری از یکدیگر است.
ما مهرمان را از خداوند مهرآفرین دریافت می کنیم و آن را در زمین بین همه موجودات به بخشندگی مادرزمین و با هدایت پدرآسمان تقسیم می کنیم.
ما به دیگران کمک می کنیم تا به خود کمک کنیم؛
به خود کمک می کنیم تا به انسان و انسانیت کمک کنیم .
ما دلها یمان را از مهر سرشار می سازیم و با همدلی و پیوستگی گردونه مهر را به گردش در می آوریم .
برای پیوستن به گردونه کمک ، منتظر مهر شما مهربانان هستیم.
به کمک خدا

تاریخچـه تاسیــس

کیش مهر کتایون (کمک) بنیادی نیکوکارانه و مستقل است که در اسفند ماه سال ۱۳۹۱ با شماره ۱۸۵ به ثبت رسید و با اهداف عالی انسانی، اجتماعی و فرهنگی شروع به فعالیت کرده است. بنیانگذار کمک، هنرمند نام آشنای ایران زمین “کتایون ریاحی” میباشد. وی پس از سالها فعالیتهای نیکوکارانه، دفتر اصلی بنیاد کمک را به طور رسمی در جزیره زیبای کیش افتتاح نمود.

کار ما پیشی گرفتن در نیکوکاری
نیاز ما بی نیازی همگان

اهــداف و مأموریـت هـا

فعالیت پایه و اصلی بنیاد، کمک به کودکان ناشنوای مادرزادی است که نیازمند جراحی کاشت حلزونی گوش هستند و با این کمک نه تنها از موهبت شنوایی بهره مند میگردند بلکه میتوانند در مدارس عادی با کودکان هم سن خود به تحصیل و آموزش بپردازند و مانند سایرین به زندگی خود ادامه دهند. بنیاد کمک با همکاری سازمان بهزیستی کشور این کودکان را شناسایی می کند. روند درمان ۳۲ میلیون تومان هزینه خواهد داشت. هیات امنای صرفه جویی ارزی مسئول تهیه “پروتز کاشت” و تأمین بخشی از هزینه فوق میباشد. از کل هزینه درمان ۶ میلیون تومان سهم خانواده باقی میماند که بنیاد کمک بخشی از سهم خانواده را به عهده میگیرد (۳ میلیون تومان) و سعی دارد درمان پس از جراحی را پیگیری و اطلاع‌رسانی کند.

همه کودکان جهان فرزندان ما هستند؛ پس شایسته است آنگونه رشد کنند که شکوه زندگی مان باشند.

دیگر هدفهای کمک
بنیاد کمک مجموعه‌های از بخشهای مختلف مدیریتی، اقتصادی، فرهنگی و هنری، آموزشی و بهداشتی، حقوقی و مشاوره میباشد. کمک در نظر دارد ضمن ادامه فعالیتهای انجام شده، دیگر اهداف خود را در قالب بخشهای زیر جامه عمل بپوشاند:

۱. حمایتی: ارائه خدمات مشاوره، مددکاری و برگزاری کلاسهای کمک آموزشی (تدوین برنامه‌هایی جهت پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان دوزبانه).
۲. فرهنگی و هنری: ترجمه و انتشار متنهای روانشناختی و سی دی های آموزشی، نشر کتابهای داستان، برگزاری کنسرت های موسیقی، اجرای تئاتر و… .
۳. پژوهشی و علمی: مطالعات درباره روستاها و مناطق هدف، ارتباط و همکاری با دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر چون دانشگاه تهران، ثبت دو دستگاه اختراعی اهدا شده به بنیاد برای تصفیه و تولید آب و …

درخور ذکر است اولویت کار بنیاد، درمان کودکان ناشنوای نیازمند کاشت حلزونی گوش است.

سوالات متداول

دستگاه کاشت حلزون چیست؟
دستگاه کاشت حلزون شنوایی یک دستگاه الکترونیکی است که بخشی از شنوایی را به افراد ناشنوا بر می گرداند. این دستگاه توسط عمل جراحی در گوش داخلی گذاشته می شود و توسط دستگاهی که خارج از گوش قرار می گیرد، فعال می شود. بر خلاف سمعک، این دستگاه صدا را بلندتر و آشکارتر نمی کند بلکه مستقیماً عصب شنوایی را تحریک می کند. چه کسانی می توانند جراحی شوند؟ جراحی کاشت حلزون در ایران چگونه است ؟
چه کسانی می توانند جراحی شوند؟
کاشت حلزون شنوایی فقط برای افرادی مناسب است که دچار ناشنوایی حسی-عصبی شدید هستند. سن این افراد بهتر است زیر ۴ سال باشد و هر چه سن فرد بالاتر می رود جراحی نتایج کمتری خواهد داشت.
جراحی کاشت حلزون در ایران چگونه است ؟
جراحی کاشت حلزون هزینه ای حدود ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان دارد که توسط هیأت امنای صرفه جویی ارزی برای بیماران، به دو روش دولتی و آزاد انجام می گیرد. روش دولتی:کودکان ۱ تا ۵/۴ سال، دولتی جراحی می شوند. سهم بیمار در این روش ۶ میلیون تومان است که این هزینه برای خرید پروتز، تیم جراحی، بیمارستان و صد جلسه کلاس تربیت شنیداری صرف می شود. از زمان واریز وجه تا خرید پروتز توسط هیأت امناء، ۱ماه تا ۶ ماه طول می کشد و پس از آن کودکان جراحی می شوند. لازم به ذکر است که قیمت تمام شده پروتز۳۸۵۰۰۰۰۰میلیون تومان است که با توجه به تخفیف ها و سهمیه دولتی سهم بیمار کم می شود. روش آزاد:کودکان بالاتر از ۵/۴ سال، به روش آزاد جراحی می شوند. در این روش سهم بیمار ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان است که هزینه پروتز برای ایرانی ها ۲۰ میلیون تومان، افغان ها ۲۵ میلیون تومان و غیرافغان ها ۳۸۵۰۰۰۰۰ تومان است. هزینه بیمارستان و صد جلسه تربیت شنیداری نیز از ۸ تا ۱۰ میلیون تومان متغیر است که به عهده بیمار می باشد و به هزینه فوق اضافه می­گردد. چند مرکز کاشت در ایران فعالیت دارد؟
چند مرکز کاشت در ایران فعالیت دارد؟
در کل ۱۲ مرکز کاشت در کشور داریم که جراحی را انجام می دهند: تهران( بیمارستان های: لقمان حکیم، رسول اکرم، بقیه الله، لاله، بهمن، امیر اعلم و…)، مرکز کاشت حلزون خراسان (که از مراکز فعال کشور هستند) مرکز کاشت شیراز (که اکثر ناشنوایان استان­های جنوبی کشور به این مرکز مراجعه می کنند)، مرکز کاشت حلزون خوزستان و کرمان (که این مراکز تازه راه اندازی شده­ اند و زیاد فعال نیستند)، مرکز کاشت حلزون اصفهان، مرکز کاشت حلزون تبریز (از مراکز فعال و در عین حال مستقل کشور هستند که هیچگونه کمکی از هیچ استانی نمی­گیرند و خیرین آنها به نیازمندانشان کمک می­کنند) چگونه کمک کنم ؟
چگونه کمک کنم ؟
کمک پذیرای ارزشمندترین کمک های شما یعنی زمان، ایده، فکر در زمینه های مختلف پزشکی، مدیریتی، اقتصادی، فرهنگی، هنری، آموزشی، بهداشتی، حقوقی، مشاوره و کمک های نقدی شما عزیزان می باشد.